Fierbător de apă Beem Teatime II

450.00 Ron

-0%

450.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Acest ceainic nu numai că impresionează prin aspectul său de înaltă calitate, dar oferă și o ușurință mare de utilizare pentru băutorul modern de ceai: cu cele patru opțiuni de temperatură puteți seta apa pentru aproape orice tip de ceai la temperatura optimă cu simpla apăsare a unui buton.
De exemplu, 70 ° C este ideal pentru ceaiul alb sau ceaiul verde, 80 ° C pentru ceaiul Oolong, 90 ° C pentru ceaiul negru sau Rooibo și 100 ° C este cea mai bună setare pentru infuziile de fructe sau de plante medicinale. Datorită funcției de menținerea căldurii a apei, care se oprește automat după 60 de minute, pregătirea mai multor infuzii devine mai confortabil și mai rapid. Dar asta nu este totul.
De asemenea este dotat cu un filtru de ceai din oțel inoxidabil cu capac, cu care puteți pregăti ceaiul preferat direct în fierbător fără să folosiți un ceainic.

Specificații tehnice: 4 programe de selectare a temperaturii: 70 °, 80 °, 90 ° si 100 °Corp din oțel inoxidabil și sticlă cu afișaj LED albastru
Capacitate: 1,7 l
Funcție 2 în 1: fierbător de apă și ceainic cu filtru de ceai

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
91250
Instrucțiuni

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Recenzii